Fodrászat

L'oreal Professional "SALON EXPERT PREMIUM" és KERASTASE szépségszalon

Szépségszalonunkban vendégeinkkel együtt válasszuk ki a számukra legideálisabb hajszínt és frizurát. Szakavatott, folyamatosan továbbképzett fodrászaink szívesen tesznek javaslatot az árnyalat, vagy a épp forma kiválasztásában, és kreatívan igazítják a választott frizurát az Ön elképzeléséhez, személyiségéhez. Minden fejbőr és hajkezelés során a francia professzionális L'oreal Professional illetve a KERASTASE prémium minőségű termékeit használjuk, így biztosítva, hogy a látogatás nálunk egy élmény legyen!

A KÉRASTASE márka a hajkozmetika területén jelenleg vezető szerepet betöltő márkák egyike. Folyamatosan új szolgáltatásokat vezetett be, melyek a legmodernebb technológia felhasználásával biztosítják a legjobb és leghatékonyabb hajápolást. A legfejlettebb technológiával előállított termékek magas minőségű összetevőkből és formulákból állnak.

Termékei között minden nő számára megtalálható az egyéni igényeinek megfelelő hajápoló kozmetikum. 

Szeretettel várjuk szalonunkban!

Kép Kép

SO CAP Hajhosszabbítás

Egy forradalmi, egyedi technológia természetes, kíváló minőségű hajból.

A keratinnal toldott természetes haj a legideálisabb hajtincs az Ön számára.

Több, mint 80 féle árnyalatú, különféle haj minden hajtípusú nő számára.

Próbálja ki a SO.CAP. HAIR EXTENSIONS széles skáláját, melyet szalonunkban nagy tapasztalattal rendelkező SO.CAP. szakemberek nyújtanak.

Kép

JAGUAR THERMOCUT - WELLNESS HAJVÁGÁS

Vége a töredezett hajvégeknek!

Kép

Próbálja ki a wellness-hajvágást a JAGUAR THERMOCUT rendszerével. A megfelelő hőfokú olló a vágás során lezárja a hajvégeket. A természetes proteinek, és a hajnak életet adó nedvesség a hajban maradnak, amelyek elősegítik a természetes regenerálódást. Így a haj erősebb, fényesebb és elasztikusabb lesz. Kényeztesse haját wellness-módon!

Egyeztessen időpontot kollégáinkkal

Kapcsolat

Ha kérdése lenne keressen alábbi elérhetőségeinken:
Kérem, várjon... Kérlek, várj